Lliurament de medalles als campions de Catalunya

La Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) durà a terme el 27 d’abril vinent el repartiment de les medalles als campions de Catalunya de l’any 2012.

MedallesAquest acte, que començarà a les cinc de la tarda i que forma part de l’agenda anual de la FECDAS, té com a objectiu el reconeixement a la tasca feta pels esportistes federats que han excel·lit en la pràctica de la seva disciplina al llarg de l’any anterior.

La realitat multidisciplinària que caracteritza la FECDAS i la qualitat que demostren any rere any els esportistes que la conformen comporta que aquest acte de lliurament de medalles congregui esportistes que són els campions vigents de la seva disciplina esportiva en l’àmbit català i, en bona part dels casos, que fan conviure aquesta amb la de campions en competicions d’un abast geogràfic més extens.

El lliurament de medalles als campions de Catalunya del 2012 tindrà com a destinataris a practicants de disciplines com ara la fotografia i el vídeo submarins, l’hoquei subaquàtic, la pesca submarina, el rugbi subaquàtic, l’apnea i la natació amb aletes.

TOP
A %d blogueros les gusta esto: